Connect with us

IT

Enghouse Systems neemt SaaS-aanbieder Navita over

Avatar foto

Gepubliceerd

op

Enghouse Systems Limited heeft Mobi All Tecnologia S.A. (“Navita”) overgenomen. Deze provider van SaaS-gebaseerde Enterprise Mobility Management-oplossingen (“EMM” device en telecom expense management), is gevestigd in Sao Paulo, Brazilië. De jaaromzet van Navita bedraagt ongeveer 7,5 miljoen dollar.

TEM, EMM en ITEM

Navita biedt een uitgebreide productsuite gericht op het beheer en de controle van kritische mobiele activa en op het beheer van telecom- en IT-uitgaven. De oplossingen omvatten Telecom Expense Management (TEM) voor het controleren en optimaliseren van de telecomuitgaven, Enterprise Mobility Management (EMM) voor het verbinden van mobiele apparaten met enterprise workflows/controls en IT Expense Management (ITEM) voor het beheren en optimaliseren van IT-bedrijfsuitgaven.

De oplossingen zorgen ervoor dat de gebruikers de mobiele activa conform het interne beleid van de klant gebruiken. De producten worden rechtstreeks verkocht aan grote ondernemingen en daarnaast indirect via enkele van de belangrijkste telecomaanbieders en hardwarefabrikanten in Brazilië aan hun zakelijke klanten en overheidsinstellingen.

Sterk op Braziliaanse markt

“De producten van Navita hebben een sterke aanwezigheid op de Braziliaanse markt”, aldus Steve Sadler, Chairman & CEO van Enghouse. “Wij zijn van plan deze activiteiten verder uit te breiden via de bestaande en nieuwe relaties van Enghouse met andere aanbieders van telecomdiensten en andere partners. “Het verheugt ons om de klanten, medewerkers en partners van Navita bij Enghouse te mogen verwelkomen.”

POPULAIR

Zakenweek is een uitgave van Media van Morgen | Auteursrecht behoort bij de oorspronkelijke auteurs of vermelde auteur | Bezoek ook zakenweek.be