Connect with us

Marketing

Modern Minds neemt Webdevelopmentbureau Klik & Steen over

Avatar foto

Gepubliceerd

op

Webdevelopmentbureau Klik & Steen uit Breda is per 1 januari 2023 overgenomen door Modern Minds, waardoor het onder de Zuiver Group komt te vallen. Beide partijen zijn gespecialiseerd in e-commerce en webdevelopment en zien in de overname kansen om de krachten te bundelen.

Onduidelijk of bedrijfsnaam blijft

In de berichtgeving wordt gemeld dat Erik Lambrechts en Francesco Rametta als oprichters van Klik & Steen nauw betrokken blijven bij Modern Minds “en daarmee Zuiver Group”. Wat dit precies inhoudt en of de bedrijfsnaam Klik & Steen blijft, is echter onduidelijk. Er wordt vooral bericht over Modern Minds, dat samen met Wind Mee en Zuiver Media onder de Zuiver Group valt. Hieruit lijkt op te maken dat Klik & Steen volledig opgaat in Modern Minds, temeer omdat er sprake is van één locatie in Rotterdam.

Het nieuwe Modern Minds

In de berichtgeving vanuit Modern Minds wordt ook bericht over “het nieuwe Modern Minds” dat nu bestaat uit specialisten in Magento, WordPress, WooCommerce en Shopware. Ook hieruit lijkt de conclusie dat Klik & Steen opgaat in Modern Minds gerechtvaardigd. Ook het LinkedInbericht van Modern Minds geeft de indruk dat de overname betekent dat (het team van) Klik & Steen wordt opgenomen in Modern Minds:

De website van Klik & Steen staat op het moment van schrijven nog wel online, de tijd zal leren of die uiteindelijk wordt doorgestuurd naar de website van Modern Minds.

POPULAIR

Zakenweek is een uitgave van Media van Morgen | Auteursrecht behoort bij de oorspronkelijke auteurs of vermelde auteur | Bezoek ook zakenweek.be