Connect with us

Automotive

Verstraaten Staatie Vervoer neemt Duijster Uitvaart Dienstverlening over

Avatar foto

Gepubliceerd

op

Verstraaten Staatsie Vervoer B.V. (VSV) neemt per 1 februari 2023 alle vervoersactiviteiten van Duijster Uitvaart Dienstverlening over. Eigenaar Arno Boll richt zich vanaf die datum volledig op De Vene Uitvaartbenodigdheden.

Van Duijster naar De Vene

De Vene Uitvaartbenodigdheden is in 2008 ontstaan vanuit Duijster Uitvaart Dienstverlening, dat Jan Boll in 1992 overnam van zijn schoonvader Janus Duijster. Zoon Arno Boll, commercieel directeur bij Duijster en met vader Jan oprichter van De Vene Uitvaartbenodigdheden, wil zich graag volledig focussen op die laatste onderneming.

Boll:  “Bij het overdragen van een bedrijf ga je niet over één nacht ijs. Na jarenlang samenwerken heb ik het volste vertrouwen in de voortzetting van kwalitatief staatsievervoer door Verstraaten Staatsie Vervoer. Door deze overname kunnen wij ons volledig focussen op De Vene Uitvaartbenodigdheden.”

Jan Boll met pensioen

Vader Jan Boll, 30 jaar lang eigenaar van Duijster Uitvaart Dienstverlening en mede-oprichter van De Vene Uitvaartbenodigdheden, ging in 2022 met pensioen. Boll bleef nog wel enkele ochtenden in de week werken bij De Vene Uitvaartbenodigdheden, officieel “om de binding niet te verliezen“. Of Boll senior volledig met pensioen gaat wanneer Duijster Uitvaart Dienstverlening is overgenomen, is niet bekendgemaakt.

POPULAIR

Zakenweek is een uitgave van Media van Morgen | Auteursrecht behoort bij de oorspronkelijke auteurs of vermelde auteur | Bezoek ook zakenweek.be