Connect with us

Nieuws

Happy Horizons neemt digitaal bureau EF2 over

Avatar foto

Gepubliceerd

op

Digitaal bureau EF2, dat vooral werkt voor B2B- en non-profit-klanten, is overgenomen door de Happy Horizon groep. EF2 blijft onder eigen naam vanuit hun locatie in Veenendaal opereren. Happy Horizons meldt bij de overname hiermee haar positie als een van de meest toonaangevende digital agencies in Nederland te versterken.

Op overnamepad

Happy Horizons, dat ooit begon onder de naam Happy Idiots, is de afgelopen jaren duidelijk op overnamepad. Het begon in 2016 met de overname van Yellow-Online, Juice en Robert en Rademaker. In 2018 werd Invest Online uit Apeldoorn overgenomen, in 2019 volgden DigiMonks en LEQUAL. In de jaren daarna werden WINNRS, Nochii en WWAV overgenomen, en in 2023 dus EF2. Van deze bedrijven heeft tot nu toe alleen LEQUAL nog de naam behouden.

Belangrijke stap

Volgens Walter van de Wege, CEO van Happy Horizon, is deze overname een belangrijke stap voor de groei en uitbreiding van Happy Horizon: “We zijn verheugd om EF2 bij onze groep te verwelkomen! EF2 is een mooie aanvulling op de bestaande dienstverlening van de Hubs Apeldoorn en Arnhem met name op het gebied van webdevelopment & technology waarin EF2 excelleert. Die regio wordt daarmee direct versterkt.”

Culturen liggen heel dicht bij elkaar

Evan Pierik, eigenaar van EF2, is eveneens enthousiast over de overname: “We zijn trots op het werk dat we bij EF2 maken en zijn blij om ons aan te sluiten bij Happy Horizon. We timmeren al sinds 2010 aan de weg. Met de toetreding tot Happy Horizon kunnen we de behoefte van onze klanten breder bedienen.

Dat maakt het niet alleen voor onze klanten een stuk prettiger om met ons te werken, maar maakt het ook voor onze vakidioten weer een stuk uitdagender. Die persoonlijke ontwikkeling vinden we heel belangrijk. Met een grotere organisatie achter ons, komen er meer kansen en nog mooiere projecten onze kant op. En dat avontuur willen we graag aangaan. Bovendien liggen de culturen heel dicht bij elkaar en dat voelt goed.”

POPULAIR

Zakenweek is een uitgave van Media van Morgen | Auteursrecht behoort bij de oorspronkelijke auteurs of vermelde auteur | Bezoek ook zakenweek.be